Eurowares ügyfélszolgálat: +36 (52) 531 268 | +36 (30) 633-9360
HoMedics
Shiatsu hát- és nyakmasszírozó GEL fejekkel
Cikkszám: 238
-27%
Shiatsu hát- és nyakmasszírozó GEL fejekkel
HoMedics
Shiatsu hát- és nyakmasszírozó GEL fejekkel
Cikkszám: 238
  • Típusszám: SGM-1600H-EU
  • Masszázstípus: shiatsu, rolling
  • Masszírozó fej: GEL
  • Hőterápia: igen
  • Ülőpárna rezgő masszázzsal: nem
Lista ár: 74.990 Ft
Ár: 54.990 Ft
készleten

Részletes leírás

GEL technológia

A természetes masszázs élményét, egy masszőr kezeit jelenleg semmi sem képes pótolni, de a HoMedics GEL masszázsfejekkel ellátott készülékei szinte a természetes masszázs érzetét biztosítják.
Sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk azt az anyagot és technológiát, amely a legjobban megközelíti a természetes masszázs érzetét, és mindemelett tartós, hosszú élettartamú is. Hisszük, hogy a GEL masszírozófejekkel sikerült ezt létrehoznunk.

A készülék használata Önnek mindenképpen javasolt, ha:

  • Ülő munkát végez.
  • Sokat ül autóban, sokat vezet.
  • A hátat, vagy a derekat megterhelő fizikai munkát végez.

Vagy egyszerűen csak néhány perc relaxációra, felfrissülésre vágyik a mindennapok rohanásában.


A készülék jellemzői

A HoMedics GEl Shiatsu hát- és vállmasszírozó két kettős mechanizmussal rendelkezik, amelyek shiatsu, gördülő és akár célzott pontmasszázst biztosítanak a hát, a vállak és a nyak teljes hosszában. A programozott távirányító használatával testreszabhatja a masszázs élményének zónáját, intenzitását, szélességét és magasságát. A masszázsélményt fokozhatja nyugtató hő hozzáadásával, amely mélyebben lévő, a fáradt izmokat segít fellazítani. Az osztott zóna kialakítása azt jelenti, hogy élvezheti csak a vállmasszázst, csak a hátmasszázst, vagy akár mindkettőt egyszerre.

Az Infra hőterápiás masszírozófejek ​által leadott hő segíti a görcsös izmok ellazítását, a fáradt izmok megnyugatását, így jelentősen növeli a masszázs hatékonyságát. Ha azonban nem kívánja igénybe venni a hőterápiát, az természetesen kikapcsolható, így a masszírozó fejek normál üzemmódban dolgoznak. Mind a hátmasszírozó, mind a nyakmasszírozó fejek rendelkeznek az infra hőterápia funkcióval.

A shiatsu nyakmasszázs segítségével hatékonyan masszírozható a nyak és a vállak felső része. A masszírozófejek magassága a távírányítóról széles határok között szabályozható, így nem jelenthet problémát a használók különböző testmagassága. A hatékonyság növelését segíti a masszírozófejek változtatható forgásiránya. Beállítható az óramutató járásával megegyező, és azzal ellentétes forgásirány, amely elősegíti az esetleges izomgörcsök hatékonyabb ellazítását.

​A shiatsu hátmasszázs intenzív, mélyre ható masszázs típus a görcsös izmok hatékony ellazításához, a fájdalom csökkentéséhez.
​A masszázs a választható három zóna segítségével koncentrálható a leginkább igénybevett területre.
Válassza a derék masszázst​, ha a hajlongás, esetleges fizikai megterhelés vagy bármely egyéb okból deréktájéki fájdalmat érez, vagy sajog a dereka.
Válassza a felső hát​ beállítást, ha a helytelen, görnyedt tartás, az ülő munka miatt fáj a háta, esetleg meghúzódott a válla.
A teljes hát masszázs​ általános közérzet javító, pihentető, izomlazító hatása megnyugtatja az izmokat, serkenti a vérkeringést, felfrissíti az egész testet.

Az univerzális, merev háttámlával rendelkező készülék az egyszerű és stabil rögzítőpánt segítségével szinte bármely székben elhelyezhető, ezért nincs szükség további kiadásra, speciális ülőalkalmatosság beszerzésére.

​A masszázsélményt és a teljes relaxációt hosszú távon biztosítja a megbízható működés mellet a 2 éves gyártói garancia is szakértő, gyakorlott szervizháttérrel.

Termékadatok

Fel
Típusszám SGM-1600H-EU
Masszázstípus shiatsu, rolling
Masszírozó fej GEL
Hőterápia igen
Ülőpárna rezgő masszázzsal nem
Háttámla mérete XL
Masszázsvariációk száma 12 hát + pont + nyak
Teljesítmény  
Garancia 2 év

 

A kategória további termékei

© 2016 - 2019 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Lap tetejére